Vind rust
in je drukke leven

Online leren in eigen tijd

anurag-next-section-180

Online leren

De onlinetrainingen zijn ideaal als je vanuit je huis een training wilt volgen en als je dit op eigen tempo wilt doen. Nog een voordeel is dat je alle lessen zo vaak en zo lang kunt bekijken als je wilt. En alle updates krijgt. Er zijn veel mensen die op deze manier een aantal lessen herhalen, bijvoorbeeld en half jaar of zelf een paar jaar later.

Kijk hieronder wat de inhoud is van deze trainingen.

online mindfulness training

Ik geef me op voor beide trainingen - de basis en de vervolgtraining

Volg de trainingen achter elkaar, eerst de Kunst van het Lichter Leven en dan de Compassietrainingen (of soms andersom). Je kan zelf je tempo bepalen.

Als je beide trainingen mee wilt doen voor het optimale blijvend resultaat geef je dan op via deze link.

Tijdelijke korting 2 trainingen voor de prijs van normaal 1 training.

De Kunst van het Lichter Leven

In deze training leer je online Mindfulness in je leven te integreren,  je innerlijke kritische gedachten te temmen, de negatieve invloed van je familieachtergrond te verkleinen en nog veel meer.

Je gaat effectiever om met je gedachten, je gevoelens en met lichamelijke en emotionele ongemak en pijn. Hierdoor zal je meer de kwaliteit van het leven in het nu ervaren en meer doen wat bij jou past.

Voor wie meer in het nu wil leven en bewust wil omgaan met de dingen in het leven die je niet kunt veranderen, maar die je wel lastig vindt. Voor wie rust en vrijheid zoekt en zichzelf wil kunnen zijn.

Volg de training in eigen tijd en op eigen tempo.

online mindfulness training
online mindfulness

Compassietraining online

Heb je de training hierboven 'de Kunst van het Lichter Leven', of een live mindfulnesstraining gedaan of veel meditatie ervaring, en wil je verder werken aan zelfkritiek en milder naar jezelf worden. De moed hebben om om te gaan met die stukken van jezelf die je liever niet wilt, of met pijn en ongemak. Nieuwe wegen in je hersenen aanmaken waardoor je jezelf automatischer met meer vriendelijkheid benadert en effectiever wordt. Dat is deze onlinetraining voor jou.

Online opleiding met 4 live dagen

Wanneer je Mindfulness en Compassie niet alleen voor jezelf wilt gebruiken, maar ook verder in je leven en werk wilt integreren dan is hier eenmalig een mooi aanbod.

Je volgt de Kunst van het Lichter leven en de Compassietraining en komt 4 dagen naar Amsterdam op een makkelijk bereikbare locatie.

Op de live dagen leer je alles te integreren in je werk en in 1-op-1 begeleiding van mensen of kinderen.

De live dagen zijn op

zaterdag 24 november 2018

zaterdag 15 december 2018

zaterdag 12 januari 2019

zaterdag 2 februari 2019

De tijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur

Toegang tot de onlinelessen krijg al direct na je betaling.

DSC03323
fullsizeoutput_4b9b

Ervaringen

“Anurag is een geweldig charismatische trainster die een enorme rust uitstraalt. Zij weet als geen ander de cursisten te prikkelen om zichzelf te ontwikkelen.”

~ Anita de Jong, specialist begaafdheid

“Anurag draagt eenieder een open en warm hart toe. Haar humor, vakkennis, professionele en vriendelijke en niet oordelende houding zijn kenmerkend voor haar”

~ Nancy, docent en medische chiropodist

“Anurag is een een boeiende en kundige docent en coach. Er zijn weinig invloeden of technieken waar ze geen kennis van heeft.”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Ik heb Anurag  ervaren als een zeer deskundige opleider die theorie en praktijk goed weet te combineren en die bovendien doet met een goede dosis humor. Ze belichaamd compassie..”

~ Alice Kiekboom, life en loopbaancoach

“Anurag inspireert mij als deskundige opleider. Ze maakt de training heel praktijk gericht. Ik vind Anurag een warme, authentieke persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het stuur.”

~ Jacqueline Bakker, Adviseur werving en selectie

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help. 

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid. 

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

 

 

 

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

“Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer wat je niet kunt veranderen”

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

rbng
VMBN_logo
CRKBO_Instelling
ABvC logo