Nieuwste boeken

Boeken geschreven door Anurag

anurag-next-section-180

Het leven aanvaarden en lichter leven

De afgelopen jaren heb ik twee boeken geschreven. Het laatste boek is in oktober 2017 uitgeven door uitgeverij Panta Rhei. Lees hieronder de reacties van een aantal lezers.

anurag-boeken

Hier te bestellen "Het leven aanvaarden met Mindfulness en Zelfcompassie"

Dit boek is bedoeld voor iedereen die meer geluk, innerlijke rust en tevredenheid wil ervaren. Het beschrijft een manier om makkelijker los te laten en te aanvaarden wat niet te veranderen is. Het leert ons om onszelf vriendelijker te benaderen in plaats van zelfkritisch. De herkenbare 'cases' en praktische oefeningen zorgen ervoor dat je met de inzichten en het geleerde direct aan de slag kunt.

anurag-next-section-180

Reacties van lezers

“Ik ben dan blij dat Anurag in haar inspirerende boek mindfulness en compassie aandacht geeft en zo haar lezers inspireert. Haar eigen kwetsbaarheid is een bron van kracht die toont hoe je vaak uit de meest moeilijke momenten kunt groeien en iets bijzonder kunt maken van je leven. Ik kan dit boek alleen maar aanbevelen en hopen dat velen de mooie boodschappen ter harte nemen.”

~ David Dewulf, arts en auteur van 15 boeken over mindfulness en zelfcompassie

“Anurag heeft een bijzonder boek geschreven. Ik heb diverse boeken over compassie en mindfulness gelezen. Dit boek springt er voor mij uit door de compactheid van de tekst, de veelzijdigheid van onderwerpen (risico's, relaties, angst, familie, vriendschap, controle etc) en de toepasbaarheid. Ze schrijft nuchter en gevoelig tegelijk. Diverse stukken tekst raakten mij diep. Het boek is compassie zelf. Een echte aanrader.”

~ Gert H, organisatieadviseur

“Super fijn boekje van Anurag. Makkelijk leesbaar en heel toegankelijk. Klein boekje met grootte waarde. Voor ieder die inspiratie zoekt om met Mindfulness en Compassie aan de slag te gaan. Waardevolle inzichten en ontroerend mooi geschreven.”

~ Al Wandler, Mindfulnesstrainer/opleider

“Als je gedrag wil veranderen vanuit "moeten, frustratie, spanning en hardheid" , dan is dat lastig. Met dit boek kun je het anders aanpakken. OK, shit happens. En nu? Kun je jezelf werkelijk en volledig leren aanvaarden zoals je nu bent en van daaruit pas kleine stappen zetten? Heel erg veel van jezelf en de wereld om je heen houden. Geen dingen van je af duwen die in je zitten, want ze komen toch terug. Omarmen en op een vriendelijke manier een stoel aanbieden. Voor mij werkt dit en ik zie dat het mijn klanten ook beter helpt. Het is een absolute aanrader EN praktisch.”

~ Gerard Sas, professional organizer

“In dit boek worden Mindfulness en zelfcompassie zo goed uitgelegd, dat het heerlijk leest. Ook mensen die het gevoel hebben dat het leven voor hun moeilijker is dan voor anderen is dit een heel fijn en duidelijk boek. Het geeft je handvatten waar je meteen zelf mee aan de slag kunt en het is niet zweverig en dat spreekt mij erg aan. Ook de verbinding tussen Zelfcompassie en Mindfulness wordt meteen goed gelegd, waardoor het voor mij echt een verrijking was. Ik heb het meteen gegeven aan iemand die de nodige weerstand heeft tegen Mindfulness en die heeft het met aandacht uitgelezen. Echt een aanrader.”

~ Fabien

“Dit boekje van Anurag ten Klooster pakt je meteen. Er wordt aangeraden om elke dag een hoofdstuk te lezen. Dat vond ik soms lastig omdat ik graag door wilde lezen. Mede doordat het prettig, duidelijk en goed geschreven is maar ook omdat Anurag bij elk hoofdstuk voorbeelden geeft uit haar eigen leven, mooie uitspraken citeert en fijne, goed uitvoerbare oefeningen aanbiedt. Door het doen van de oefeningen raakt het boek je nóg meer.
Toch heb ik het lezen van het boek uitgesmeerd over meerdere dagen zodat ik het beter kon laten internaliseren.
Aanrader!.”

~ Frederieke

Boeklancering

Hiernaast krijg je een indruk van de boeklancering die plaatsvond op 5 november, tijdens mijn event met als thema: Lichter Leven met Mindfulness en Compassie. Met daartussen wat foto's van een opleidingsgroep van de opleiding tot Mindfulness en Compassiecoach.
anurag-next-section-180

“Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer wat je niet kunt veranderen”

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help. 

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid. 

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

 

 

 

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

RBCZ
VMBN_logo
CRKBO_Instelling
ABvC logo