Mindfulness en Compassie: Wat is je levensmissie?

Mindfulness en Zelfcompassie

Iedere keer dat ik bij mijn huisje in het bos ben, wil ik niet meer weg. Ik blijf toch wel een buitenmens. Ook al zou ik niet terug willen naar waar ik ben opgegroeid, want ik woon op een hele fijne plek, toch regelmatig tussen puur natuur zitten doet me goed.

Vooral bomen, heide, land.

In de natuur is mijn hoofd vrij om vanzelf nieuwe ideeen naar boven te laten komen voor mijn bedrijf. Mijn gevoel is vrij om te voelen wat ik van al die ideeen wel en niet wil gaan uitvoeren. 

Wat past echt bij mij en wat draagt bij aan wat ik het allerbelangrijkste vind in het leven.

Weloverwogen en goed gevoeld. Daardoor ook helemaal in lijn met mezelf.

Zo help ik andere mensen ook hun eigen pad te volgen. In werk en prive.

Ik concludeer vandaag weer dat het niet anders hoeft. Ik doe wat ik het meest belangrijk vind in het leven. Andere mensen helpen gelukkiger te worden en minder last te hebben van ongemak, zoals onprettige gedachten en gevoelens, emotionele of lichamelijke pijn.

Ik draag mijn missie en mijn kennis en levenshouding uit via mijn opleiding.

Opleiding Mindfulness en Compassiecoach

Er zijn dit jaar al vier nieuwe groepen gestart in mijn opleiding Mindfulness en Compassiecoach. De 21e groep ondertussen.

Ik ben zo blij deze mensen te mogen opleiden en zo-doordat zij leren andere mensen met mindfulness en zelfcompassie te begeleiden-heel veel mensen te kunnen leren met aandacht, bewust, en mild naar zichzelf in het leven te staan.

Wat is jouw missie? Wat wil jij in deze wereld brengen? Waar droom jij van? Wat doe je al en wat doe je nog niet om je missie te leven of anders gezegd, naar je belangrijkste waarden te leven?