CV en referenties

Wat heeft ze allemaal gedaan en wat zeggen ze over haar

anurag-next-section-180

Opleidingen en ervaringen Anurag

Gevolgde opleidingen en werkervaring Anurag ten Klooster.

Opleidingen

2018 Acceptance Commitment Therapie trainer opleiding, Anna Berk, Gijs Jansen

2018 Mindfulness of feeling tones, Mindfulness conferentie UvA, Mark Williams

2017 Trainersopleiding Mindfulnesstrainer voor Jongeren, David de Wulf

2017 Emotional Focused Therapie for Couples (relatietherapie) Opleiding, EFT Nederland

2016 Training Kinderen helpen bij verlies, rouw en verdriet, Manu Keirse

2015 Compassietraining voor Mindfulnesstrainers, Tara Brach

2014 Vervolgopleiding voor trainers, Mindfulness Based Compassionate Living, Compassietraining/heartfulness, Erik van den Brink en Frits Koster

2011 Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer bij David de Wulf, Franca Warmenhoven en en Trish Bartley

2010 Opleiding tot Mindfulness Trainer, 3e fase See True Mindfulness Opleiding

2008 Opleiding ACC: Specialist Loopbaancoach, Stresscounsellor en Supervisor

2006 Hellingerinstituut, Opleiding Systeemdynamiek in Organisaties

2002-2006 Trainingen in Transactionele Analyse, Voice- Dialogue, Psychodrama, RET, NLP en Mindfulness

2001 New Man Academie, opleiding Familie en Systemische Opstellingen

2000 Interne Trainer- en Coachopleiding de Boertien Groep

1999 Training Familieopstellingen

1999 Training Inner man/ Inner woman

1999 Training Relationship Counselling

1999 HBO Neo-Hypnotherapie, Innerlijk kind werk

1994-2009 Diverse trainingen in Meditatie en Mindfulness

1994 Training Co-dependency

1995 Vrije Universiteit, Cultuur Organisatie en Management

1992 HBO- Jeugdwelzijnswerk  (nu Sociaal Pedagogische Hulpverlening)

Werkervaring

2016 Oprichter Academie voor Leven – Opleiding tot Mindfulness en Compassiecoach

1998 – heden Miraconsult Eigen praktijk in coaching en training, reeds honderden mensen individueel begeleid

2010 – 2017 Opleider aan de Academie voor Counselling en Coaching. Leidt studenten op tot het vak van coach en counsellors, begeleid eerste en tweede jaar in Alkmaar en Almere.

2000 – 2014 Trainer/adviseur en Coach bij de Boertiengoep, Trainingen gegeven en ontwikkeld op gebied van Communicatie, Management en Leiderschap, en Zelfmanagement (Persoonlijke Kracht, Systemisch werk, Persoonlijke Effectiviteit, Timemanagement, Assertiviteit). Momenteel nog freelancetrainer en coach bij de Boertiengroep. Ik heb heel duizenden mensen getraind en gecoached uit het diverse bedrijven en uit non-profit sectoren.

1997 – 2000 Raadsonderzoeker/maatschappelijk werker Raad voor de Kinderbescherming, werkte met jongeren die strafbare feiten pleegden

1995 – 1997 Groepsleider Afra Boddaert, Stichting Afra en Amstelstad, kinderen en jongeren die residentieel woonden

1994-1995 Buitensportinstructeur Laeser Outdoor, groepen begeleiden met klimmen en abseilen, teambuilding, boogschieten, mountainbiken, grottentochten

1994 Officemanager Kantoorinrichtingsbureau

1993 – 1994 Reisleider Cirkel Holland Vakanties,alleengaanden reizen begeleid naar Portugal, Frankrijk, groepen van 25-40 jaar

1992 -1995  Groepsleider Kinderdagverblijf Oehoeboeroe en de Toverlantaarn

1990 – 1991 Maatschappelijk werker bij de reclassering, begeleider/onderzoeker van door Justitie veroordeelde drugsverslaafden

Sinds 2001 Ervaring in het begeleiden van Familieopstellingen en Organisatieopstellingen

Organisaties

Anurag heeft mensen uit de volgende organisaties getraind

ABN-AMRO
ING
RABOBANK
Delta Loyd
Zilveren Kruis
Havenbedrijf Rotterdam
Havenbedrijf Amsterdam
Partou Kinderopvang
Gemeente Delft
Gemeente Den Haag
Gemeente Utrecht
Gemeente Breda
Gemeente Eindhoven
Stadsdeel Amsterdam Zuid
Tropeninstituut
Centocor
Ernst en Young
AON
Vrije Universiteit
CWI
Nederlandse Bank
Advocatenkantoren
Vomar
Albert Heyn
Heineken
CZ
Achmea
Scania
Voednet

Kwaliteiten van Anurag volgens haar klanten

Reacties van deelnemers van trainingen

“Anurag is klantgericht, procesmatig sterk, in verbinding met zichzelf en de ander. Ze staat stevig in haar vak. Anurag is helder in haar communicatie. Ze is goed in het leiden van coachings en counsellingsprocessen zowel individueel als in groepen. Ze heeft tact, geduld en ze geeft ruimte. Professional pur sang, ze weet waar ze het over heeft en ze is zeer sensitief waardoor inzicht geboden wordt aan haar klanten”.(opleider Lya ACC)”

~ Lya, opleider Academie voor Counselling en Coaching

“Met Anurag is het goed samenwerken. Ze heeft veel en brede ervaring en dit merk je aan haar in- en output. Anurag snapt snel wat de bedoeling is en kan met een beperkt aantal overlegmomenten uitstekend verschillende programma’s neerzetten en uitvoeren. Voor een groep straalt ze rust uit, leidt ze op een prettige manier en geeft ze deelnemers ruimte voor eigen inbreng. Voor Louter Bedrijven en Vrouwenwoensdag is haar betrokkenheid erg waardevol. Met betrouwbaarheid en consistente kwaliteit is ze er als je haar nodig hebt: dan staat ze er en hoe!”

~ Grace Dias - Louter Bedrijven

“Anurag is een een boeiende en kundige docent en coach. Er zijn weinig invloeden of technieken waar ze geen kennis van heeft.”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Ik ben oprecht onder de indruk van de wijze waarop jij ons in de training hebt begeleid. Scherp, intelligent, confronterend, maar met compassie en volledig ‘in control’. Ik kijk terug op een intense en bijzondere training die me veel inzichten heeft opgeleverd. Dank je wel."

~ Oscar S, Manager Achmea 

“Anurag heeft veel mensenkennis en weet net de punten in jou naar boven te halen en daarmee aan de slag te gaan. Ik heb met veel plezier deze cursus gevolgd en dit is mede te danken aan de professionaliteit van Anurag. Ik kan en laat nu meer van mezelf zien richting anderen, Anurag heeft me dat geleerd in de cursus. Ook mijn leidinggevende heeft gezegd dat het mij goed heeft gedaan deze cursus te volgen en dat zij in de maanden dat ik de cursus volgde verbeteringen zag. Ik zal mensen jou naam adviseren.”

~ Leo M - redacteur

“ Your top qualities: Great Results, High Integrity, Creative. I have experienced Anurag as a well-educated and expert trainer. She managed to really get to the core of the needed training and showed the right expertise and knowlegde to be an effectieve and inspiring trainer! She has a very unique and challinging approach in her sessions that build up to the best possible results!”

~ Marina Wekking, Accountmanager Campina

“ ‘Ik heb Anurag tijdens de training leren kennen als een vakkundig trainer met een goede kennis van zaken en helder inzicht in hoe haar cursisten in elkaar zitten. Zij kan dit inzicht effectief inzetten zodat de cursisten op een andere, open manier naar hun eigen functioneren en karakter kijken. Als cursist leer je zo heel goed vragen te stellen over je eigen funcioneren en krijg je een beter inzicht ni hoe je op anderen over kan komen. De handvaten die Anurag je aanreikt helpen je inzicht te krijgen en na te denken, niet alleen over je functioneren als medewerker van een bedrijf, maar ook als prive persoon. ”

~ Christel Schippers, luchtverkeersleider, en voorzitter examencommissie

“‘Ik heb Anurag leren kennen als een bijzondere kundige, flexibele en doelgerichte trainer. Zij wist de cursus perfect op de behoefte van de groep af te stemmen. Tijdens de diverse oefeningen gaf zij de cursisten op een hele uitnodigende manier de gelegenheid hun leerdoelen inzichtelijk te maken en deze te bereiken. Met name de manier waarop Anurag aan iedere cursist afzonderlijk aandacht besteedde, en daarbij ook de overige cursisten betrok, heb ik als zeer stimulerend en verhelderend ervaren."

~ Andre K, Projectcontroller Nederlandse Gasunie

“De training die ik heb gevolgd heeft mij zeker geleerd met een andere blik naar mezelf te kijken en daar heb ik dagelijks plezier van. Haar sterke kant in de training persoonlijke effectiviteit vond ik dat zij in een dag tijd een groep volslagen vreemden weet samen te smeden tot een hechte groep die volstrekt open en eerlijk met elkaar de training volgt. Ook haar humor en vrolijke natuur dragen bij aan een prettige en veilige omgeving voor cursisten om te experimenteren en het geleerde op elkaar in praktijk te brengen. Zij wisselt diverse werkvormen gebalanceerd af en geeft de cursisten volop de gelegenheid zelf een inbreng te hebben in het programma zonder daarbij de leerdoelen uit het oog te verliezen.”

~ Christel Schippers, voorzitter examencommissie, Luchtverkeersleiding Nederland

Anurag in de media

  

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help. 

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid. 

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

 

 

 

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

rbng
VMBN_logo
CRKBO_Instelling
ABvC logo