Vind rust
in je drukke leven

Online leren in eigen tijd

anurag-next-section-180

Online leren

De onlinetrainingen zijn ideaal als je vanuit je huis een training wilt volgen en als je dit op eigen tempo wilt doen. Nog een voordeel is dat je alle lessen zo vaak en zo lang kunt bekijken als je wilt. Kijk hieronder wat de inhoud is van deze trainingen.

online mindfulness training

8 dagen Zelfcompassie Challenge   

Wil je 8 dagen lang iedere dag een les in je mailbox om aan je zelfcompassie te werken. Deze lessen zijn reeds door meer dan 7000 mensen gevolgd met succes.

Meld je aan met je aan via deze betaallink.

De Kunst van het Lichter Leven

In deze training leer je online Mindfulness in je leven te integreren, en ook hoe je je innerlijke kritische stem kunt temen, negatieve invloed van je familieachtergrond kunt verkleinen en nog veel meer. 

online mindfulness training
online mindfulness

Compassietraining compleet
6 weken online

Heb je een mindfulnesstraining gedaan en wil je meer werken aan zelfkritiek en milder naar jezelf worden. Dat is deze onlinetraining een mooi vervolg.

Mindfulness voor Kinderen en Jongeren

Je kan vandaag al beginnen als je je beter wilt voelen, meer rust of concentratie wilt, of wil omgaan met een hoofd vol gedachten. Ga zelf online aan de slag (of met live begeleiding) en start direct met:

compassie

Ervaringen

“Anurag is een geweldig charismatische trainster die een enorme rust uitstraalt. Zij weet als geen ander de cursisten te prikkelen om zichzelf te ontwikkelen.”

~ Anita de Jong, specialist begaafdheid

“Anurag draagt eenieder een open en warm hart toe. Haar humor, vakkennis, professionele en vriendelijke en niet oordelende houding zijn kenmerkend voor haar”

~ Nancy, docent en medische chiropodist

“Anurag is een een boeiende en kundige docent en coach. Er zijn weinig invloeden of technieken waar ze geen kennis van heeft.”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Ik heb Anurag  ervaren als een zeer deskundige opleider die theorie en praktijk goed weet te combineren en die bovendien doet met een goede dosis humor. Ze belichaamd compassie..”

~ Alice Kiekboom, life en loopbaancoach

“Anurag inspireert mij als deskundige opleider. Ze maakt de training heel praktijk gericht. Ik vind Anurag een warme, authentieke persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het stuur.”

~ Jacqueline Bakker, Adviseur werving en selectie

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help. 

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid. 

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

 

 

 

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

“Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer wat je niet kunt veranderen”

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

rbng
VMBN_logo
CRKBO_Instelling
ABvC logo