Gratis 5 daagse zelfcompassiechallenge

Meer mildheid, moed en zorg voor jezelf 

anurag-next-section-180

Gratis in 5 dagen je zelfcompassie versterken

Ben jij iemand die goed en veel voor anderen zorgt, maar jezelf vaak op de laatste plaats zet? 
Of ben je vaker kritisch op jezelf, moeten dingen beter, meer of anders gaan,
bij jezelf of in je leven?
Dan wordt het nu tijd om voor jezelf te gaan zorgen.

Zelfcompassie ontwikkelen is niet egoïstisch maar zorgt er voor dat je aanwezig kan zijn bij je eigen pijn en ongemak en ook dat van de ander. En dat laatste zonder jezelf daarin tekort te doen. Zelfcompassie betekent mild zijn en goed voor jezelf zorgen. Ik plaats van dat je steeds het gevoel hebt dat je niet genoeg of niet goed genoeg doet, of dat je vaak kritiek op jezelf levert.

Zelfcompassie is iets anders dan zelfmedelijden. 

Zelfcompassie is zacht zijn naar jezelf maar ook moedig. Moedig genoeg om de kanten van jezelf die je niet zo leuk vindt te accepteren. Want tja, dat is wie je nu bent en waar je nu staat.

Iedere verandering start bij het accepteren van wie je nu bent en wat je nu doet. Dus daar gaan we mee starten. Veiligheid vinden in jezelf, jezelf vriendelijker toespreken. Jezelf met warmte omringen.

Gun jij jezelf meer lichtheid, tevredenheid, innerlijke rust en geluk in je leven. Neem dan de eerste stap en doe mee met deze gratis 5 dagen online.

De training vindt live plaats in een besloten facebookgroep en per webinar, waar niemand je kan zien (alleen degenen die meedoen).

Oefeningen krijg je per mail. En je krijgt ook een heel mooi en inspirerend werkboek dat je mag houden.

Je krijgt de aankondiging en instructie per mail. Dus markeer info@anurag.nl als veilig, om te voorkomen dat de mail niet in je spam terecht komt.

Kortom, gun het jezelf. Maak deze tijd voor jezelf vrij. 
Het kost je maar 10 minuten per dag oefentijd. Vijf dagen lang.
Met succes!

We starten op 21 januari 2018.

Wil je meedoen? Vul dan het formulier hieronder in
om de oefeningen per mail en de livestreams in de facebookgroep niet te missen.

Doe de gratis online Zelfcompassietraining 

Wil je leren milder te worden naar jezelf de kritische stem in je temmen. Echt voor jezelf gaan zorgen? En daardoor meer rust, tevredenheid en geluk voelen?

Start met 5 dagen zelfcompassie vanaf 21 januari 2018.
De training is online, via livestreams en oefeningen.
Met 10 min per dag al een groot effect.

Ervaringen

“Anurag is een geweldig charismatische trainster die een enorme rust uitstraalt. Zij weet als geen ander de cursisten te prikkelen om zichzelf te ontwikkelen.”

~ Anita de Jong, specialist begaafdheid

“Anurag draagt eenieder een open en warm hart toe. Haar humor, vakkennis, professionele en vriendelijke en niet oordelende houding zijn kenmerkend voor haar”

~ Nancy, docent en medische chiropodist

“Anurag is een een boeiende en kundige docent en coach. Er zijn weinig invloeden of technieken waar ze geen kennis van heeft.”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Ik heb Anurag  ervaren als een zeer deskundige opleider die theorie en praktijk goed weet te combineren en die bovendien doet met een goede dosis humor. Ze belichaamd compassie..”

~ Alice Kiekboom, life en loopbaancoach

“Anurag inspireert mij als deskundige opleider. Ze maakt de training heel praktijk gericht. Ik vind Anurag een warme, authentieke persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het stuur.”

~ Jacqueline Bakker, Adviseur werving en selectie

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help.

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid.

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

Wil je meer over mijn achtergrond en ervaring weten klik dan hier

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

“Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer wat je niet kunt veranderen”

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

rbng
VMBN_logo
CRKBO_Instelling
ABvC logo