Het is gelukt, je bent aangemeld voor de 5 daagse Mindfulness en Zelfcompassie training

Meer mildheid, moed en aandacht

anurag-next-section-180

Je krijgt 5 dagen lang  mailings met instructies en oefeningen van mij In de facebookgroep ga ik live met jullie oefeningen doen en uitleg geven. Zet je het alvast in je agenda. We starten zondag 23 september.

Omdat ik eerder heb gemerkt dat mensen mailings missen, omdat ze in de spam terecht komen - en dat zou zonde zijn, want dan mis je deze training - wil ik je vragen in je adresboek info@anurag.nl te zetten, plus de mail die je net hebt gekregen als veilig te markeren.

Heb je niets ontvangen, mail me dan gerust op info@anurag.nl

Meld je je aan bij deze facebookgroep voor de live-uitzendingen:

https://www.facebook.com/groups/1695205737159956/

Tot snel

 

 

 

 

 

5 daagse Mindfulness en Zelfcompassie mini training

Meer mildheid, rust en aandacht

 

 

 

anurag-next-section-180

Ervaringen

“Anurag is een geweldig charismatische trainster die een enorme rust uitstraalt. Zij weet als geen ander de cursisten te prikkelen om zichzelf te ontwikkelen.”

~ Anita de Jong, specialist begaafdheid

“Anurag draagt eenieder een open en warm hart toe. Haar humor, vakkennis, professionele en vriendelijke en niet oordelende houding zijn kenmerkend voor haar”

~ Nancy, docent en medische chiropodist

“Anurag is een een boeiende en kundige docent en coach. Er zijn weinig invloeden of technieken waar ze geen kennis van heeft.”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Ik heb Anurag  ervaren als een zeer deskundige opleider die theorie en praktijk goed weet te combineren en die bovendien doet met een goede dosis humor. Ze belichaamd compassie..”

~ Alice Kiekboom, life en loopbaancoach

“Anurag inspireert mij als deskundige opleider. Ze maakt de training heel praktijk gericht. Ik vind Anurag een warme, authentieke persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het stuur.”

~ Jacqueline Bakker, Adviseur werving en selectie

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help.

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid.

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

Wil je meer over mijn achtergrond en ervaring weten klik dan hier

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

“Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer wat je niet kunt veranderen”

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

rbng
VMBN_logo
CRKBO_Instelling
ABvC logo